Våra behandlingar

Hårtborttagning med laser

Utrustning: Epilia
Generande hårväxt är ett stort problem för kvinnor såväl som för män. Människan har flera miljoner håranlag på kroppen, hårstrån sitter olika djupt på olika kroppsdelar. Alla växer inte på samma gång och vissa ligger vilande hela ens livstid. Kroppen nybildar hårstrån automatiskt (hårväxtcykel). För att effektivt bli av med hår använder vi oss av modern IPL-utrustning. Det krävs flera behandlingar för att bli permanent av med all hår.

Fettfrysning med Cryolipolisys

Utrustning: Cryo2

En behandling tar ca. 50 – 60 minuter och samma område kan behandlas upp till 3 gånger med 6 - 8 veckor uppehåll mellan behandlingarna. Under behandlingen kan man läsa en bok eller surfa med mobilen, efter behandlingen kan man fortsätta dagen som vanligt. Denna behandling kan kombineras med laser eller RF-teknik för att samtidigt strama åt huden på det behandlade området, detta stärker behandlingsresultaten.

Kropps- & ansiktsbehandlingar

Utrustning: M3

Hos kan ni behandla acne, reducera ytliga blodkärl, fina linjer / rynkor samt pigment-/åldersfläckar. Få finare hy med vår beprövade behandlingsteknik utan komplikationer. Vi går igenom konsultation för att säkerställa att behandling går till på säkert sätt. Även här får vi igång produktion av kollagen och kan därför lyckas få ett lyft i ansiktet. eknik för kroppsformning med hjälp av radiofrekvensvågor. Stramar åt huden, stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, reducerar fett och celluliter. Går att använda på kropp och ansikte.

Rediofrekvens

Utrustning: M3

Radiofrekvensbehandling är en effektiv, ikke kirurgisk procedur som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!
- Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotei

- RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern.

Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas på alla hudtyper,alla hudfärger och alla årstider. Den är perfekt till personer som vill förbättra sitt utseende och dem som är rädda och/eller inte vill använda sig av plastikkirurgi.

Tandblekning

Utrustning: Brilliant Smile re:fresh

Vid Brilliant Smiles re:fresh används en mild blekningsgel som innehåller 6% väteperoxid. Dessutom innehåller den kaliumnitrat och fluor som motverkar sensibilitet och ilningar både under och efter behandlingen. Gelen är pH-neutral vilket innebär att blekningen inte skadar eller ändrar tandens emaljstruktur, den bryter endast ner missfärgningar från exempelvis te, kaffe och rödvin som har packats in i emaljen.


 

Filler

Injektion

Vi har filler behandlingar för både läppar och ansiktet. Områden som kan behandlas är: Nasolabial, Glabella, Rynkor runt ögon, Panna och mungipor.

En behandling med vår fillers tar ofte inte mer än 15 till 20 min.Före behandlingen berättar jagom proudkten och förklarar hur behandlingen går till. Det är viktig för oss du berättar noggrant vad du har för önskemål samt om tidigare behandling och om du har några allergiar. Proudkten injiceras under huden med hjälp av en tunn nål.Behandlingen lämnar inga ärr.

Hos oss kan du göra en läppförstoring/kontur eller rynkorreducering med hälp utav injektionsbehandlingar, Vi använder oss av

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

Juvéderm är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

RESTYLANE,Gelen i Restylane fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättrar hudens kvalitet och struktur. Restylane fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

Teosyal: behandlas ansiktet huvudsakligen mellan ögonbrynen bekymmersrynkor, glabella men även vid rynkor från näsvingar ned mot mungiporna nasolabiala vecken samt veck vid mungipor och haka.

Cryopen

Utrustning: Cryopen

Med Cryopen fryser vi enkelt bort godartade hudförändringar som t.ex:
Hudflikar, Hudfärgade, Hemangioma, Leverfläckar, Seborrheic keratoses, Pigmentfläckar /åldersfläckar, Vårtor, Fettknölar och Fibrom.

-Under kryoterapibehandlingen blir det behandlade området vitt. Efter att det vita området tinar uppstår en rodnad som gör området rött, detta är helt normalt.
- Svullnad och rodnad (vanligt)
- Blåsbildning
- De-pigmentering av färgad och mörk hud är möjlig, detta ses oftare hos personer med mörkare hudfärg.
- Domningar
- Återfall av hudförändringar
- De behandlade områdena kommer initialt att bli rött och svullet och ibland kan det bildas blåsor. Det är oftast inte möjligt att förutspå när det kommer att blåsa, men om det gör det kan man spräcka hål på blåsan med en steril nål för att frigöra vätskan.
Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa. Sårskorpan faller bort av sig självt efter ca 1-2 veckor. Beroende på omfattningen av frysningen kan en ny sårskorpa bildas och processen upprepar sig. För bästa resultat rör inte sårskorpan. När sårskorpan lossnar kan det finnas vissa förändringar i pigmentering av huden (ljusare eller mörkare).

Skadan kommer att vara helt läkt inom 2-6 veckor

Kosmetisk tatuering

Utrustning: -

Med 3D-bryn, permanent makeup, micropigmentering eller kosmetisk tatuering är du vacker dygnet runt. Du kan bada, träna och basta, makeupen sitter kvar i alla lägen. År efter år. Metoden passar även dig som har Alopecia, eller av annan anledning saknar egna bryn.

 

Alla människor är olika, och därför är det viktigt att boka en konsultation innan behandling. Konsultationen är kostnadsfritt.